2013-05-19%2018.32.25-normal.jpg

Tarina: Tämä annos syntyi täysin siltä pohjalta, mitä kaapeista sattui kohtalokkaana pyhäpäivänä löytymään.

Kahdelle:

4 Vihreätä parsaa

16 Katkarapua

Chiliä oman maun mukaan

Pakastekukkakaaleja sulatettuna

Pakastepinaattia

Pinjansiemeniä

Sitruunamelissaa tai sitruunamehua

Suolaa

Pippuria

Oliiviöljyä

1. Keitä pasta pinaatin kera ja kiehauta samassa vedessä myös parsat.

2. Soseuta sulatettu kukkakaali, pinjansiemenet, oliiviöljy, suola ja pippuri.

3. Paista katkaravut chilin ja suolan kera.

4. Lisää kukkakaalipesto ja sitruunamelissa/mehu pastan joukkoon. 

5. Kokoa annos.

Vinkit: Tässä pastassa voi käyttää mausteita aivan oman maun mukaan. Tämä annos ei katkarapuja kaipaa, mutta koska minulla oli niitä, lisäsin ne mukaan. Älä keitä parsaa lötköksi!