Tarina: Tämä annos syntyi täysin siltä pohjalta, mitä kaapeista sattui kohtalokkaana pyhäpäivänä löytymään.
Kahdelle:
4 Vihreätä parsaa
16 Katkarapua
Chiliä oman maun mukaan
Pakastekukkakaaleja sulatettuna
Pakastepinaattia
Pinjansiemeniä
Sitruunamelissaa tai sitruunamehua
Suolaa
Pippuria
Oliiviöljyä
1. Keitä pasta pinaatin kera ja kiehauta samassa vedessä myös parsat.
2. Soseuta sulatettu kukkakaali, pinjansiemenet, oliiviöljy, suola ja pippuri.
3. Paista katkaravut chilin ja suolan kera.
4. Lisää kukkakaalipesto ja sitruunamelissa/mehu pastan joukkoon.
5. Kokoa annos.
Vinkit: Tässä pastassa voi käyttää mausteita aivan oman maun mukaan. Tämä annos ei katkarapuja kaipaa, mutta koska minulla oli niitä, lisäsin ne mukaan. Älä keitä parsaa lötköksi!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.