Olen kolmekymppinen nainen Pirkanmaalta. Innostus ruoanlaittoon heräsi suurin piirtein ala-asteikäisenä. Ensimmäinen reseptikirjani oli punainen Ruutukokki, jonka sain joululahjaksi joskus 90-luvulla. Sen jälkeen kirjoja onkin kerääntynyt aikamoinen pino, sillä taidan olla pieni keräilijä reseptikirjojen suhteen.

Ruoanlaitto on ehkä siksi mielenkiintoista, että aineksia on loputon määrä ja siten vaihtoehtoisia tapoja tehdä ruokaa on rajattomasti. Ruoanlaitto vaatii erityisesti opettelua ja sinnikkyyttä sekä ison annoksen luovuutta, ainakin jos haluaa luoda uusia reseptejä.

Varsinaista ruokafilosofiaa minulla ei ole. Teen paljon ruokia erilaisten reseptikirjojen ja nettiohjeiden pohjalta ja sitä kautta opettelen ruuanlaittoa. Joskus mieleen tulee resepti, johon en ole vielä törmännyt ja näitä tekeleitäni lähden teille blogini kautta esittelemään. Pyrin resepteissäni yksinkertaisuuteen, helppouteen ja tietenkin hyvään makuun.

Tämän blogin tarkoitus on esitellä reseptejäni, mutta tarkoitus on myös tehdä ravintola- ja ruokakirja-arvioita amatöörin ottein. Lisäksi bloggailen vähän muustakin, mutta ruoka on ehdottomasti pääroolissa. Tervetuloa seuraamaan!