Tarina reseptin takana: Halusin syödä jotain lempeän ja miedon makuista. Ajatuksen pohjalta kehittyi tämä pastaruoka.
Ainekset:
Voita sen verran kuin kantti kestää
Cashew- ja pistaasipähkinöitä
Suolaa tarvittaessa
Pastaa
1. Keitä pasta.
2. Lisää voi, rouhitut pähkinät ja halutessasi suolaa pastan joukkoon.
3. Nauti.
Vinkit ja pohdinta: Tätä pastaa ei kannata kauhoa lautaselle kilotolkulla, sillä pienikin annos riittää täyttämään vatsan helposti. Mitenkähän paljon kaloreita pastassa on?! Pasta voisi olla oiva lisuke jollekin kevyelle kuten esim. kanalle. Pohdin, voisiko tähän sopia mausteeksi muskottipähkinä. Myös pieni loraus sitruunaa voisi sopia kyytiin mukaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.